Menu uge 12

Mandag

Varm ret: Spaghetti med kødsauce og revet grana

Studenter måltidet: One pot peanutstew med søde kartofler, peanuts, spinat og kikærter

Tirsdag

Varm ret: Hvedekerne Otto med svampe-timian og ramsløgs pesto

Studenter måltidet: massamanncurry serveret med rodfrugter, kartofler og kokosdampet ris

Onsdag

Varm ret:  Kalvefrikasse serveret med ærter, gulerødder, perleløg og kartofler vendt i persilleolie

Studenter måltidet: Grov chili sin carne med bagte rodfrugter og ris

Torsdag

Varm ret: Rødbedebøf med dijon og peberrod, hertil blomkåls mac n´ cheese med kikærter

Studenter måltidet: Panengcurry med butterbeans, grillet gulerod, squash og selleri

Fredag

Varm ret: Kylling danoise-syltede agurk-kartofler-skysauce-rabarber kompot

Studenter måltidet