Menu uge 12
Mandag
Varm ret: Spaghetti med kødsauce og revet grana
Studenter måltidet: One pot peanutstew med søde kartofler, peanuts, spinat og kikærter
Tirsdag
Varm ret: Hvedekerne Otto med svampe-timian og ramsløgs pesto
Studenter måltidet: massamanncurry serveret med rodfrugter, kartofler og kokosdampet ris
Onsdag
Varm ret: Kalvefrikasse serveret med ærter, gulerødder, perleløg og kartofler vendt i persilleolie
Studenter måltidet: Grov chili sin carne med bagte rodfrugter og ris
Torsdag
Varm ret: Rødbedebøf med dijon og peberrod, hertil blomkåls mac n´ cheese med kikærter
Studenter måltidet: Panengcurry med butterbeans, grillet gulerod, squash og selleri
Fredag
Varm ret: Kylling danoise-syltede agurk-kartofler-skysauce-rabarber kompot
Studenter måltidet