Ugens menu 18 CSS
Mandag
Varm ret: Stegt kylling med umami sommerkål, spicy gulerodssauce og ristet kartofler
Studentermåltid: Vegansk quinoa deller hertil nudler og sprøde grøntsager toppet med koriander
Tirsdag
Varm ret: Vegetarisk blomkål og halloumi i sursød med vilde ris toppet med forårsløg
Studentermåltid: Vegansk græsk gyros med karamelliseret auberginer hertil mad brød
Onsdag
Varm ret: Stegte rugmel paneret sild med Dijon hertil persille kartofler
Studentermåltid: Vegansk svampe stroganoff med hvedekerner og urter
Torsdag
Varm ret: Old school grøntsags gratin toppet med syrlige salater
Studentermåltid: Vegansk taco torsdag med masser af grøntsager og bønner hertil chili
Fredag
Varm ret: Pasta Carbonara med cremet sauce og bacon toppet med persille
Studentermåltid: Street food