Ugens menu 18 CSS

Mandag

Varm ret: Stegt kylling med umami sommerkål, spicy gulerodssauce og ristet kartofler

Studentermåltid: Vegansk quinoa deller hertil nudler og sprøde grøntsager toppet med koriander

Tirsdag

Varm ret: Vegetarisk blomkål og halloumi i sursød med vilde ris toppet med forårsløg

Studentermåltid: Vegansk græsk gyros med karamelliseret auberginer hertil mad brød

Onsdag

Varm ret: Stegte rugmel paneret sild med Dijon hertil persille kartofler

Studentermåltid: Vegansk svampe stroganoff med hvedekerner og urter

Torsdag

Varm ret: Old school grøntsags gratin toppet med syrlige salater

Studentermåltid: Vegansk taco torsdag med masser af grøntsager og bønner hertil chili

Fredag

Varm ret: Pasta Carbonara med cremet sauce og bacon toppet med persille

Studentermåltid: Street food